Garancia

fogászat Budapest 2. kerület

A garancia feltételei

A Matos Dental fogászat történe 1930-ig nyúlik vissza. Az elvégzett orvosi szolgáltatásainkra és a felhasznált anyagokra is garanciát vállalunk.

Fogpótlásra 3 év
Tömésre 3 év
Implantátumra 5 év

Garanciát vállalunk az általunk elvégzett kezelésekre, ha Pácienseink félévente, évente megjelennek kontroll vizsgálaton.

"A fogak állapota az egész szervezetre hatással van. Ezért is tartom kifejezetten fontosnak, hogy pácienseink minden alkalommal a legjobb kezelésben részesüljenek nálunk."

Dr. Matos Pál - Fogszakorvos

A garancia érvényességének feltételei

A nem megfelelő használatból vagy balesetből származó sérülésekre garancia nem vonatkozik. A megfelelő szájhigiéné megtartása a garancia feltétele, erre vonatkozó ingyenes tanácsadással szíves rendelkezésükre állunk.
Ingyenesen biztosítjuk pácienseinknek a kontrollvizsgálatot, melyen évenként legalább egy alkalommal meg kell jelenni a garancia feltételeként.
Amennyiben a garancia alá eső beavatkozás megismétlése (pl. cseréje) orvosilag nem javasolt, az alternatív kezelés aktuális árából az eredeti beavatkozás ára levonásra kerül. Tehát rendelőnk magára vállalja a különbözet költségeit.

A garancia kiterjesztése

A garanciát rendelőnk biztosítja, a munkatársai által elvégzett beavatkozásokra.
A garancia minden rendelői költséget magában foglal, de nem tartalmazza a járulékos költségeket (pl. a páciens útiköltsége, szállás).
Ha más rendelőben vagy házilag módosítják a rendelőnkben végzett munkát, az a garancia elvesztését okozhatja.
Csak az orvosilag indokolt csere vagy javítás garanciális, melyről rendelőnk orvosai döntenek.

Orvosaink

Egészséges fogak >> Egészséges mosoly

Foglaljon időpontot még ma az igazán minőségi ellátásért.

Scroll to Top