Garancia

fogászat Budapest 2. kerület

A garancia feltételei

A Matos Dental fogászat történe 1930-ig nyúlik vissza. Az elvégzett orvosi szolgáltatásainkra és a felhasznált anyagokra is garanciát vállalunk.

Fogpótlásra 3 év
Tömésre 3 év
Implantátumra 5 év
Gyökérkezelés 6 hónap

Garanciát vállalunk az általunk elvégzett kezelésekre, ha Pácienseink félévente, évente megjelennek kontroll vizsgálaton.

"A fogak állapota az egész szervezetre hatással van. Ezért is tartom kifejezetten fontosnak, hogy pácienseink minden alkalommal a legjobb kezelésben részesüljenek nálunk."

Dr. Matos Pál - Fogszakorvos

A garancia érvényességének feltételei

A nem megfelelő használatból vagy balesetből származó sérülésekre garancia nem vonatkozik. A megfelelő szájhigiéné megtartása a garancia feltétele, erre vonatkozó ingyenes tanácsadással szíves rendelkezésükre állunk.
Ingyenesen biztosítjuk pácienseinknek a kontrollvizsgálatot, melyen évenként legalább egy alkalommal meg kell jelenni a garancia feltételeként.
Amennyiben a garancia alá eső beavatkozás megismétlése (pl. cseréje) orvosilag nem javasolt, az alternatív kezelés aktuális árából az eredeti beavatkozás ára levonásra kerül. Tehát rendelőnk magára vállalja a különbözet költségeit.

A garancia kiterjesztése

A garanciát rendelőnk biztosítja, a munkatársai által elvégzett beavatkozásokra.
A garancia minden rendelői költséget magában foglal, de nem tartalmazza a járulékos költségeket (pl. a páciens útiköltsége, szállás).
Ha más rendelőben vagy házilag módosítják a rendelőnkben végzett munkát, az a garancia elvesztését okozhatja.
Csak az orvosilag indokolt csere vagy javítás garanciális, melyről rendelőnk orvosai döntenek.

Orvosaink

Egészséges fogak >> Egészséges mosoly

Foglaljon időpontot még ma az igazán minőségi ellátásért.

Scroll to Top