Lézeres fogászati kezelés

Matos Dental fogászat Budapest 2. kerület

Lézerkezelés

 Den-Lase készüléknek 3 funkciója van:
  1. Soft lézer alkalmas az állkapocs ízületi problémák, szájzár, herpesz, afta, kis ízületi gyulladások, övsömör, fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, valamint implantáció és foghúzás után. Ősi gyógymód, hogy akupunktúrás pontok kezelésével a hozzá tartozó szervre tudunk hatni (például: hólyaghurut, gyomorbántalom, légúti bántalom esetén a szervnek megfelelő szájüregi akupunktúrás pont lézeres kezelésével csökkenteni tudjuk a gyulladást és a fájdalmat). A lézeres akupunktúra alap- és kiegészítő terápia is lehet, biztosítva a megfelelő energia egyensúlyt.
  2. Fogfehérítő funkció: a Den-Lase készülék alkalmas a legmodernebb fogfehérítésre ami jelenleg létezik. Nme károsítja a fogzománcot, nem érez a fehérítés után fogérzékenységet. A fehérítés mértéke egyénileg különböző, de több árnyalattal világosabb a kiindulásihoz képest. Az eredmény tartóssága függ az életmódtól (tea, kávé, vörösbor, cigaretta).
  3. Sebészi alkalmazás: kisebb sebészeti beavatkozásokat, akár parandontális műtéteknél is végzünk lézerrel, melynek gyógyulása sokkal kedvezőbb az elektrokauternél, mivel a környező szöveteket nem melegíti fel. Fregolektómia is végezhető lézerrel, mellőzhetjük ilyenkor általában a varraok használatát. Gyors gyógyulás, érzésmentes műtét.

Szolgáltatásaink - fogászat Budapest II. kerület:

Scroll to Top