Csontpótlás

Tooth Transformer

Csontpótlás saját kihúzott foggal

Innováció a fogsebészetben. Az eltávolított fogat, amennyiben állapota megengedi, felhasználhatjuk speciális előkészítés után csontpótlás céljára. Saját fog használható fel saját célra. Legjobb eredményt úgy érhetjük el, ha saját vérből készített úgynevezett PRF membránnal keverve úgynevezett „ragacsos csontot”, angolul „sticky bone-t” / ami valójában „ragacsos fogdarálmány”/ állítunk elő belőle és a kihúzott fog helyére vagy más területre a szájüregben, ahol csontpótlás/ augmentáció szükséges, akár arcüregemelésre is felhasználhatjuk. A legjobban gyógyuló természetes csontpótlás saját növekedési faktorokkal támogatva.

Csontpótlás a gyakorlatban

A fogat feldaraboljuk, a fogdaráló gép ledarálja, fertőtleníti. A vért levesszük, a gép centrifugál belőle PRF membránokat, a vér alakos elemeit tulajdonképpen szeparálja. Majd a kettőt elegyítjük a csontpótlásra alkalmas masszává. A sebet nem szükséges a nyálkahártya nyújtásával bezárni, mert a membrán biztosítja a sebzárást. Ezáltal jelentős szövetnyeresége lesz a Páciensnek.

Páciens előkészülete
Általános vérkép szükséges, tekintettel a vérzsírokra és a D-vitaminszintre. Ezen értékeknek megfelelő tartományban kell lennie ahhoz, hogy a gyógyulás zavartalan lehessen. Műtét előtt 3 -4 nappal jelentős mennyiségű folyadékbevitel, 3-4 liter/ nap. Műtét előtti este 1000 mg sumamed vagy megbeszélés szerint egyéb antibiotikum szedése. A műtétet követően kontroll, lézerkezelés . Varratszedés 7-14 nap múlva. A csontképződés 4-6 hónap.

Professzionális fogászati ellátások

Gyors és biztonságos fogászati segítség.
Kérjük, adja meg telefonszámát, visszahívjuk!

Kérjük kedves Pácienseinket, hogy minden esetben telefonon egyeztessenek időpontot.

Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Értesüljön első kézből különleges akcióinkról, kedvezményeinkről és újdonságainkról! 

Minden kérdésére választ kapott?

Ha maradt még nyitott kérdése, örömmel állunk rendelkezésére!

Hívjon minket most vagy kérjen ingyenes visszahívást!