Fogászati kezelések

Az egész család számára

fogászat Budapest 2. kerület

Általános vizsgálat

Teljes körű fogorvosi vizsgálat

Fogászati kezelésünk során nem egy fogra fókuszálunk, hanem a teljes embert egészében nézzük. Sok esetben nem fogászati jellegű problémáira is megoldást találunk. Természetesen elvégezzük a szájüregi rákszűrést, a fogágy állapotát felmérjük, szuvas léziókat feltárjuk, szükség esetén digitális röntgen felvételeket is készítünk. 

Fogkő eltávolítás

Az egész testet érinti

A fogágybetegség kialakulásának oka a fogkő, illetve az általa okozott ínygyulladás. A fogkő eltávolítása mindenképpen az első lépés a fogászati kezelésben. Amellett, hogy a fogágy betegség rossz leheletet okoz, fogak elvesztéséhez vezet. Az egész testet érintő folyamatról van szó.

Fogtömések

Az eredmény: szép fogak, jó közérzet

A fogak szerkezeti egységét visszaállítjuk, restauráljuk. Tömőanyag: az általunk használt tömőanyag a legmodernebb, legkisebb zsugorodással járó anyag, ezért ez a legjobb a piacon. Tulajdonsága: kaméleon effektussal rendelkezik, ezért felveszi a szomszédos fogak színét…

Gyökérkezelés

Így fordul a fájdalom örömre

Az egyik legnagyobb fogeredetű fájdalom a mély szuvasodás okozta fogbél gyulladás. Ha nem időben fordul a páciens fogorvoshoz, akkor a fogbél elhalása következik be ennek további következményei vannak. Első lépésben megszüntetjük a fájdalmat, majd a fertőtlenítési protokoll után gyökértömjük a csatornákat.

Fix fogpótlások

korona, híd

Anyagukat tekintve készülhetnek e-maxból, cirkóniumból és fémkerámiából. Amennyiben olyan mennyiségű foganyag hiányzik, hogy töméssel, inlay-vel nem pótolható, akkor koronát készítünk rá, illetve ha a fog gyökérkezelt, akkor csapos műcsonk kerül a korona alá.

Kivehető fogsor, protézis

Kényelmes viselet

Mintha csak a sajátja lenne. Élethű, időtálló protézist, műfogsort készítünk. De ha kedvezőtlen anatómiai viszonyok miatt a fogsor tartása nem kielégítő, 2 implantátum behelyezésével stabillá tehető. Fogatlan állcsontra is lehet implantátumra épített fix pótlást készíteni. Nyerje vissza fiatalsága mosolyát!

Gyermekfogászat

Már 3 éves kortól
A gyermekeket 3 éves kortól szeretettel várjuk. A tejfog felszínén levő elszíneződéseket homokfúvással távolítjuk el. A fogazati rendellenességeket időben kiszűrjük és 12 éves korig myotrainer készülékkel kezeljük. A szuvasodás megelőzésére (profilaxis) két módszert alkalmazunk: barázdazárást és iontoforézist. A szuvas fogakat fogszínű töméssel látjuk el.  

Szájsebészet

Kezelés alatt nem érzel fájdalmat

Bármilyen szájsebészeti problémával nyugodtan fordulhat a Matos Dentálhoz, dento-alveoláris sebész szakorvos kollégánk megoldja. Legyen az bölcsességfog műtéti eltávolítása, implantáció, rezekció, arcüreg emelés, paradontális műtétek, ínyrecesszió műtét, lágyrész műtétek. Pácienseink gyógyulása fájdalommentes. 

Fogíny, fogágy kezelése

Őrizze meg fogait még évtizedekre!

fogágybetegség az egész szervezetre és az ember környezetére kiható probléma. A környezet számára a rossz lehelet okoz problémát, a fogágyban elhelyezkedő baktériumok pedig az egész szervezetben szóródnak.  Ez a folyamat végső esetben a fogak elvesztéséhez vezet. A kezelés első lépése a fogágybetegség megszüntetése és a  megfelelő szájhigiénia elsajátítása…

Esztétikai fogászat

Szép, esztétikus fogak

Fogainak alakját, színét tetszés szerint tudjuk változtatni, rendelőben készült fotók és technikus által készített felviaszolt modell alapján. Az így elkészült fogformát át tudjuk vinni az Ön fogaira, így el tudja dönteni tetszik-e a tervezett restauráció. Az esztétikus pótlás ilyen esetben héj vagy korona.

Mosolytervezés

Milyen lenne ha...

Fogai állapota és külalakja is lehet olyan amilyenre vágyik! A mosolytervezésnél 3D-s terveken tekintheti meg, hogy a kezelés után milyen csodás mosollyal büszkélkedhet majd. Így nem fogja meglepetés érni.

Fogfehérítés

Gyorsított hatékonysággal

A legmodernebb fogfehérítési eljárást alkalmazzuk. Lézeres megvilágítással gyorsítjuk a fogfehérítő anyag hatását. Ezzel lerövidítjük a kezelési időt és kiküszöböljük a beavatkozás utáni fogérzékenységet.

Lézeres kezelés

Gyógyítás nem csak a fogaknak...
Den-Lase készülékkel végezzük, a következő esetekben: állkapocs ízületi problémák, szájzár, herpesz, afta, kis ízületi gyulladások, övsömör, fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, valamint implantáció és foghúzás után. Fogfehérítést és kisebb sebészeti beavatkozásokat is végzünk vele.

Családi fogászati ellátás

Mert fontos a család egysége
Családi vállalkozásként számunkra is fontos a család egysége. Ezért kicsik és nagyok egyaránt kiemelt figyelemben és minőségi ellátásban részesülnek nálunk. A legkisebbek ellátása általában show-műsor jellegű, mert a család többi tagja vidáman nézi végig a kezelést.

Orvosaink

"Családi fogászatként tudjuk milyen fontos a család egysége. Ezért kicsik és nagyok egyaránt kiemelt figyelemben és minőségi ellátásban részesülnek nálunk."
Dr. Matos Pál
Fogszakorvos
Scroll to Top