Pályázatok

Innovatív fogszorítás-kezelési eljárás bevezetése a MATOS Dental Kft-nél

 • Kedvezményezett neve: MATOS Dental Kft.
 • Projekt címe: Innovatív fogszorítás-kezelési eljárás bevezetése a MATOS Dental Kft.-nél
 • Projekt azonosítószáma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00215
 • Támogatás összege: 17 128 421 Ft
 • Projekt összköltsége: 28 547 368 Ft
 • Támogatás mértéke: 60%

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk célja, hogy betegeink számára egy új megközelítéssel, új kezelési eljárást dolgozzunk ki fogszorítási panaszaikra. Az új eljárásnak köszönhetően a panaszok okát szüntetnénk meg, az eddig a szakmában szokványos tüneti kezelés helyett. A projekt 24 hónapja során ennek érdekében egy komplex kutatási tevékenységet fogunk lefolytatni. Az új eljárással egy új célcsoportot szeretnénk megszólítani pácienseink körében, mivel ilyen egészségügyi szolgáltatás jelenleg nem áll rendelkezésre a piacon, ez egy teljesen egyedi kezelési eljárás lenne. A projekt lényege a fogszorítási panaszok és a bélflóra egyensúlya összefüggéseinek kutatása.

Technológiai fejlesztés a MATOS Dental Kft-nél

 • Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00815
 • Kedvezményezett neve: MATOS Dental Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: Technológiai fejlesztés a MATOS Dental Kft-nél
 • Szerződött támogatott összeg: 9 000 000,-Ft
 • Támogatás mértéke (%-ban): 60 %
 • A projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében 1 db Castellini Skema 6 – felsőkaros kivitelű komplett fogászati szék kerül beszerzésre. A meglévő eszközállományunk fejlesztésének szükségessége, hogy az ügyfeleinket továbbra is magas minőségben legyünk képesek kiszolgálni. A pályázatban tervezett eszközt, Castellini Skema 6-ot Olaszországban gyártják, széles körben elterjedt, magas minőséget képviselő fogászati eszköz, ami a kor technológiai követelményeinek is megfelel. A beüzemelésével még magasabb színvonalon leszünk képesek ellátni a betegeinket, akik részére egy kényelmes elhelyezkedést biztosít a kezelés idejére az eszköz.

A beszerzésre kerülő eszköz révén a fogászati egységünk kapacitása is megnő, egyidőben több beteg ellátását leszünk képesek biztosítani, amivel versenyképesebbé válunk a piacon. Az eszköz üzembe helyezése egyértelmű technológia előrelépést fog jelenteni számunkra, hiszen egy új,korszerű kezelőeszközt fogunk birtokba venni, ami jelentősen magasabb technológiai színvonalat képvisel, mint a jelenlegi eszközállományunk. A termelékenységünk is javulni fog, hiszen nem lesz arra szükség, hogy az orvosaink megvárják egy kezelőegység felszabadulását, hanem az eszköz üzembe helyezését követően az aktuális kezeléssel párhuzamosan további egy orvos és asszisztens tud majd dolgozni.

Eszközbeszerzés a MATOS Dental Kft-nél

A projekt tartalmának bemutatása:

Az „Eszközbeszerzés a MATOS Dental Kft-nél” címû projekt keretében beszereztünk 1 db Planmeca Compact I típusú felsõkaros fogászati kezelõegységet, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Közremûködõ szervezetek:

 • MAG Zrt. (www.magzrt.hu), e-mail: info@magzrt.hu, cím: 1139 Budapest Váci út 83
 • A pályázatot készítette: Forrás Centrum Kft. (www.forrascentrum.hu) – sikerdíjas pályázatírás

Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Értesüljön első kézből különleges akcióinkról, kedvezményeinkről és újdonságainkról! 

Minden kérdésére választ kapott?

Ha maradt még nyitott kérdése, örömmel állunk rendelkezésére!

Hívjon minket most vagy kérjen ingyenes visszahívást!