Pályázatok

Technológiai fejlesztés a MATOS Dental Kft-nél

• Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00815
• Kedvezményezett neve: MATOS Dental Korlátolt Felelősségű Társaság
• Projekt címe: "Technológiai fejlesztés a MATOS Dental Kft-nél"
• Szerződött támogatott összeg: 9 000 000,-Ft

• Támogatás mértéke (%-ban): 60 %.

• A projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében 1 db Castellini Skema 6 – felsőkaros kivitelű komplett fogászati szék kerül beszerzésre. A meglévő eszközállományunk fejlesztésének szükségessége, hogy az ügyfeleinket továbbra is magas minőségben legyünk képesek kiszolgálni. A pályázatban tervezett eszközt, Castellini Skema 6-ot Olaszországban gyártják, széles körben elterjedt, magas minőséget képviselő fogászati eszköz, ami a kor technológiai követelményeinek is megfelel. A beüzemelésével még magasabb színvonalon leszünk képesek ellátni a betegeinket, akik részére egy kényelmes elhelyezkedést biztosít a kezelés idejére az eszköz.

A beszerzésre kerülő eszköz révén a fogászati egységünk kapacitása is megnő, egyidőben több beteg ellátását leszünk képesek biztosítani, amivel versenyképesebbé válunk a piacon. Az eszköz üzembe helyezése egyértelmű technológia előrelépést fog jelenteni számunkra, hiszen egy új,korszerű kezelőeszközt fogunk birtokba venni, ami jelentősen magasabb technológiai színvonalat képvisel, mint a jelenlegi eszközállományunk. A termelékenységünk is javulni fog, hiszen nem lesz arra szükség, hogy az orvosaink megvárják egy kezelőegység felszabadulását, hanem az eszköz üzembe helyezését követően az aktuális kezeléssel párhuzamosan további egy orvos és asszisztens tud majd dolgozni.

szechenyi_2020_logo_fekvo_color_gradient_CMYK

Az “Eszközbeszerzés a MATOS Dental Kft-nél” címû projekt keretében beszereztünk 1 db Planmeca Compact I típusú felsõkaros fogászati kezelõegységet, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Közremûködõ szervezetek:

Scroll to Top