Soft Lézer alkalmazása

Soft Lézer alkalmazása

A soft lézer fogászati alkalmazásai széles skálát ölelnek fel a fogászati kezelések területén. A lézeres technológia kíméletes és hatékony eszköz a fogászati eljárásokban, mivel minimalizálja vagy nélkülözi a hagyományos fájdalomcsillapítók és injekciók szükségességét.

A Den-Lase készüléknek 3 funkciója van:

  1. A Soft lézer alkalmas az állkapocs ízületi problémák kezelésére, szájzár, herpesz, afta, kis ízületi gyulladások, övsömör, fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, valamint implantáció és foghúzás után. Ősi gyógymód, hogy akupunktúrás pontok kezelésével a hozzá tartozó szervre tudunk hatni (például: hólyaghurut, gyomorbántalom, légúti bántalom esetén a szervnek megfelelő szájüregi akupunktúrás pont lézeres kezelésével csökkenteni tudjuk a gyulladást és a fájdalmat). A lézeres akupunktúra alap- és kiegészítő terápia is lehet, biztosítva a megfelelő energia egyensúlyt.
  2. Fogfehérítő funkció: a Den-Lase készülék alkalmas a legmodernebb fogfehérítésre ami jelenleg létezik. Nem károsítja a fogzománcot, a páciens nem érez a fehérítés után fogérzékenységet. A fehérítés mértéke egyénileg különböző, de több árnyalattal világosabb fogakat kapunk a kiinduláshoz képest. Az eredmény tartóssága függ az életmódtól (tea, kávé, vörösbor, cigaretta).
  3. Sebészi alkalmazás: kisebb sebészeti beavatkozásokat, akár paradontális műtéteknél is végzünk lézerrel, melynek gyógyulása sokkal kedvezőbb az elektrokauternél, mivel a környező szöveteket nem melegíti fel. Frenulektómia is végezhető lézerrel, mellőzhetjük ilyenkor általában a varratok használatát. Gyors gyógyulás, fájdalommentes műtét.

Professzionális fogászati ellátások

Gyors és biztonságos fogászati segítség.
Kérjük, adja meg telefonszámát, visszahívjuk!

Kérjük kedves Pácienseinket, hogy minden esetben telefonon egyeztessenek időpontot.

Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Értesüljön első kézből különleges akcióinkról, kedvezményeinkről és újdonságainkról! 

Minden kérdésére választ kapott?

Ha maradt még nyitott kérdése, örömmel állunk rendelkezésére!

Hívjon minket most vagy kérjen ingyenes visszahívást!